från sverige

Tillbaka

Samarbetspartner med Dagligvarugalan 2019

Publicerad Aktuellt Företag

Den 19 september är det dags att hylla vinnarna på Dagligvarugalan 2019! Dagligvarugalan arrangeras i Stockholms Stadshus och ursprungsmärkningen Från Sverige är stolt samarbetspartner.

Den 19 september är det dags att hylla vinnarna på Dagligvarugalan 2019.

Nomineringen öppnar: 8/2
Biljettsläpp: 6/5
Nomineringen stänger: 24/5
Finalisterna tillkännages: 17/8
Vinnarna utses: 19/9

Dagligvarugalan – branschens stora galakväll

Dagligvarugalan är branschens stora galakväll där alla duktiga medarbetare i dagligvarubranschen runt om i landet står i fokus och får en välförtjänt plats i rampljuset. Under kvällen uppmärksammas och belönas branschens alla hjältar som i det tysta ser till att den svenska livsmedelsförsörjningen fungerar och att konsumenterna både inspireras till stordåd i köket och middagsbordet. Dagligvarugala arrangeras av branschtidningen Fri Köpenskap.


Mer information

Dagligvarugalan

FriKöpenskap

Dagligvarugalans middag 2018 med råvaror Från Sverige 

Aktuellt

Ungdomsbarometern: 68% anser att svenskt är viktigast

Ungdomsbarometerns nya undersökning visar att hela 68% av svenska ungdomar i åldrarna 15-24 år anser att det viktigast är att köttet och maten de handlar är svenskproducerad.

Korvfestivalen publiksuccé med utmärkt korv

Korvfestivalen besöktes av tusentals korvälskande, nöjda och mätta besökare. Vi var på plats med märket Kött från Sverige som stolta sponsorer med Svenskt Kött och LRF.

Nu rullar märket genom #öppnalandskap

Sedan nyår använder vi hashtags för att lyfta svenska mervärden du får på köpet när du väljer svenskt. Nu rullar vi ombord på SJ genom ett av dem: #öppnalandskap.